Telefoni feaveaʻi
0086-15757175156
Valaau i matou
0086-29-86682407
I-meli
trade@ymgm-xa.com

O fa'atauga eli a Saina na fa'ailoa ai le fa'aata o lana fa'ai'uga e alu ese mai atina'e malosi

news3

Fa'atauga o fa'atauga, e masani ona ta'ua o se fuafa'atatau o le tamaoaiga o Saina, na pa'u i le 9.24 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Iulai, e atagia mai ai le fa'aleleia o atina'e tetele a'o si'itia le atunu'u mai le tele o le tamaoaiga i le atina'e maualuga.

E tusa ai ma le China Construction Machinery Association (CCMA), o le aofaʻi o 17,345 excavators na faʻatau atu ia Iulai.

Fa'atauga i totonu o le atunu'u na pa'u i le 24.1 pasene, fa'atusatusa i le pa'u o le 21.9 pasene ia Iuni.Ae o oloa auina atu i fafo na siitia 75.6 pasene ia Iulai, i lalo mai le 111 pasene ia Iuni.

O Iulai o le masina lona tolu lea o le pa'u.I le masina o Me ma Iuni, na paʻu ai le faʻatauga o le excavator i le 14.3 pasene ma le 6.19 pasene, e tusa ai ma le CCMA.

Fai mai le sui failautusi o le CCMA, Lü Ying, o fuainumera na atagia mai ai le aafiaga o se tulaga maualalo i le tausaga talu ai i le taimi o le faamaʻi o le coronavirus.Faʻatauga paʻu i le afa muamua o le 2020 ae toe faʻaleleia faʻatasi ma le tamaoaiga i le afa lona lua.

"O le faʻatauga o le excavator o le a le faʻaalia le televave o le tuputupu aʻe e pei ona latou faia i le amataga o le 2021 mo le tausaga atoa, ma o se faʻasaʻoga e masani lava," o lana tala lea i le Global Times i le Aso Lua.O faʻatauga e ono pa'ū mo le "tele masina" i lenei tausaga, o lana tala lea.

E le gata i lea, o Saina o loʻo taofiofia le faʻatupeina o aseta tumau, lea na mafua ai ona faʻaitiitia le manaʻoga mo masini faufale masani, fai mai tagata atamamai.

“Na a’afia le fa’atauina i faiga fa’avae o le tamaoaiga… ona ua fa’aitiitia le fa’atupulaia o tupe fa’afaigaluega o aseta tumau i Saina,” o le tala lea a Lü.

E tusa ai ma le National Bureau of Statistics, na siitia le 7.8 pasene o tupe teufaafaigaluega i tausaga taʻitasi i le afa muamua o lenei tausaga, faʻagesegese mai le 11.8 pasene i le lima masina muamua.

O loʻo faʻagesegese le tuputupu aʻe o atinaʻe atinaʻe i le lotolotoi o luitau fou tau tamaoaiga, ma o le tele o tagata suʻesuʻe mai fafo ua faʻaititia a latou faʻataʻitaʻiga mo le tuputupu aʻe o le GDP i Saina i le lotolotoi o le toe tulaʻi mai o faʻamaʻi pipisi o le coronavirus i le atunuʻu.

Ae o le tulaga o loʻo faʻaalia ai foi le faʻamoemoe o le malo e sui mai le tulaga lautele o le tamaoaiga i le maualuga o atinaʻe, fai mai tagata popoto.

Cong Yi, o se polofesa i le Tianjin University of Finance and Economics, fai mai a o faaleleia e Saina lona fausaga o le tamaoaiga, o lona vaega o aseta ua suia mai alalaupapa masani ma auala auala i le fausiaina o fale tekonolosi, e pei o le 5G ma AI, lea e manaʻomia ai le itiiti ifo. masini e pei o excavators.

"O le a le toe faʻalagolago le atinaʻeina o fale gaosi oloa a Saina i le na o le tuputupu aʻe, ae o le a sili atu ona taulaʻi i le lelei ma le lelei," o le tala lea a Cong i le Global Times, ma faʻaopoopo mai o pulega a le malo i luga o le maketi o meatotino o loʻo tuʻuina atu ai foi se tapuni i le faʻatauina o excavator.

O nei faiga ua faaosofia ai nisi o atugaluga, e pei o kamupani tumaoti ma le aufaigaluega a Saina e mafai ona fetuutuunai pe a maeʻa se vaitau o gaosiga maualalo.

Ae na ta’ua e Cong, o le fa’aleleia atili o fale gaosi oloa ua mafua ai fo’i suiga i le maketi o tagata faigaluega.“E iai ni faaletonu… ae ou te talitonu o le a faasolosolo malie lava le faaleleia o le tulaga i le tulai mai o pisinisi fou ma le faateleina o sao a le malo i aoaoga tau taleni.”

O manaoga fa'aulufale atu o le a fa'afitia ai foi nisi o a'afiaga leaga, fai mai tagata popoto.

O le Failautusi o le Setete o Amerika, Antony Blinken, na fai mai talu ai nei e manaʻomia e le US ona teu faʻafaigaluega i aʻoaʻoga, auala, nofoaafi, taulaga ma fesoʻotaʻiga lautele e tumau ai le tauvaga i le lalolagi atoa.

E talitonu le au atamamai o Saina e mautinoa lava o le a faʻatau e le US nisi masini masini Saina mo ana galuega tetele, e ui lava i ana taumafaiga e taofia Saina mai le manuia mai lona atinaʻe.

"I faʻalapotopotoga faʻafaigaluega e leai ni tomai a le US, o le a faʻatumuina le va i oloa a Saina.Afai e iai le tauvaga, e mafai e le US ona faʻaogaina pa puipui e aofia ai faʻaopoopoga tau fefaʻatauaʻiga ma suʻesuʻega e tetee atu ai i le lafoaia o Saina, "o le tala lea a Lü.


Taimi meli: Sep-13-2021